Ознака: мазе

Останати спортови

Мазе веќе го освои големиот Кристален глобус

Тина Мазе го обезбеди големиот Кристален глобус за севкупна победничка во Светскиот куп во алапско скијање.Мазе, победи во суперкомбинацијата која се одржа во францускиот Мерибел и стигна 1.844 бодови , […]