Ознака: мака

Љубов и секс

Битолчанец на ГОЛЕМА мака: „Го мавав, но не помага: Секоја девојка БЕГА од мене кога ќе ми го ВИДИ пенисот!“

Момче од Битола има необичен проблем. Она што мажите мислат дека е привилегија на поединци  нему  и на неговите девојки им претставува непремостлив проблем.„Имам 22 години и  се уште не […]