Ознака: Македониаја

Вести

Филип Петровски: Да се потсетиме на нападите на македонската државност кои траат во континуитет 25 години

63 Седница на Собранието на Република Македонија, одржана на 14 Март 1997, информација за актуелната состојба предизвикана со протестите во врска со примената на Законот за јазиците на кои се […]