Ознака: Македонската заедница во Холандија

Вести

Македонската заедница во Холандија: Содржината на Тиранската платформа го поткопува унитарниот карактер на Македонија

Соопштение од Македонската заедница во Холандија до јавните гласила во Македонија во поддршка на претседателот Иванов и граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.-Ние, Македонците од Кралството Холандија обединети во Македонската заедница […]