Ознака: македонска песна

Магазин

Македонска песна на свадба среде Измир во Турција (ВИДЕО)

Штом некој на свадба свири и пее македонски песни, значи дека ни ги почитуваат и земјата и културата и традицијата. Познато е дека по завршувањето на балканските војни, голем број […]

Видео

Видео: КОГА ЕМОЦИИТЕ ЌЕ НАДВЛАДЕАТ: Еве како реагираат Македонците во Грција на „Бисер балкански”

Видеото кое се појави на Јутјуб е уште еден доказ за тоа каков ефект има оваа нумера, овој пат кај нашинците во Грција.Крвта не е вода! Легендарната песна “Бисер балкански” […]