Ознака: МАКЕДОНСКИ ГОСТИН

Сцена

Кој познат Македонец беше дел од свадбата на Александра Пријовиќ?

Македонскиот кошаркар Перо Антиќ беше еден од 900-те гости кои вчера присуствуваа на нај гламурозната свадбена церемонија на Балканот во поновата историја. Антиќ на свадбата на пејачката Александра Пријовиќ и […]