Ознака: македонско – бугарски проекти

Вести

Блокадата ќе ги забави бавните македонско – бугарски проекти

Бугарија има потенцијал да биде меѓу најголемите инвеститори во Македонија, вели Столе Велков, претседател на Здружението Македонско – Бугарско Пријателство МБП –Скопје. Објаснува дека економското присуство е најлесниот начин да […]