Ознака: Максвел и Финеган

Занимливости

Не се виделе два дена, а погледнете како се поздравија овие дечиња

Двегодишните Максвел и Финеган се неразделни другарчиња. Погледнете како изгледа нивната средба откако не се виделе само два дена. -Кога би можеле сите да бидеме вакви, напиша Мајкл, кој го […]