Ознака: мактел

Ракомет Спорт

Саше Ивановски-Политико побара забрана за спорт за Столе Стоилов и во својот текст на Мактел го нарече свиња и куче

– Не само што на Столе Стоилов треба да му се одземе националниот дрес, туку треба и целосно да се забрани да се бави со професионален организиран спорт. И целосно […]

Вести

СРАМ: Омразата на СДСМ и нивните структури немаат граници!

Немаат граници очајот, омразата и нервозата на СДСМ и структури блиски до опозицијата. Опозициските поддржувачи денеска срамно, скандалозно и крајно нечовечки се радуваат на смртта на кралицата на ромската музика […]

Вести

„МАКТЕЛ“ ГО ДОПРЕ ДНОТО: Посака смрт за Есма Реџепова!

СДСМ и неговите медиумски мегафони, како порталот „Мактел“ на Саше Ивановски- Политико повторно го пробиваат дното соочени со тешкиот пораз за опозицијата кој е на повидок на 11-ти декември.Настрана секојдневните […]