Ознака: макфакс.пол

Меѓународен фудбал

Пол Гаскоњ на интензивна нега во САД

Поранешниот англиски фудбалер Пол Гаскоњ е сместен на интензивна нега во САД каде што се наоѓа на терапија за одвикнување од алкохол, пишуваат во недела британските медиуми.  Поранешната ѕвезда на […]