Ознака: мали сипаници

Живот

Во светот владее сè поголем страв од враќање на оваа болест, а за сè е виновен коронавирусот

Поради ситуацијата со коронавирусот, во поголемиот дел од светот се откажуваат вакцинациите против мали сипаници. Пандемијата коронавирус би можела да доведе до повторна појава на морбилите, односно малите сипаници, велат […]