Ознака: мало зголемување

Економија Македонија

Од полноќ мало зголемување на цените на горивата

Регулаторната комисија за енергетика објави дека од вечерва на полноќ ќе има мало зголемување на цените на горивата. Во согласност со методологијата за пресметка на цените на горивата, од вечерва […]

Економија Македонија

РКЕ одлучи: Мало зголемување на цената на дизелот

Регулаторната комисија за енергетика ги објави новите цени на горивата кои ќе важат од полноќ до идниот понеделник. Цените на бензините остануваат непроменети, па еден литар ЕУРОСУПЕР-95 и понатаму ќе […]