Ознака: мал стан

Видео

Видео: Кога мајката видела каде се преселил синот „и` се плачело“: Но кога отворил во преградата кај ѕидот…

Кога 37-годишниот Кристијан Шалерт од Австрија купил стан од 24 квадратни метри, со поглед на крововите на Барселона, мајка му била запрепастена…Овој млад австриец од релативно мал простор во својот […]