Ознака: мапа на иднината

Економија

Сите прогнози на ЦИА јасно покажуваат: Европа ќе се подели на 3 дела, а Македонија ќе биде во нов сојуз!

Економска криза се заканува да ја раздели Европа на три дела и од еден дел да направи „Византиско царство“. Сите прогнози на ЦИА јасно укажуваат дека САД и НАТО повеќе […]