Ознака: Марина Данчо

Занимливости

Мајката на шесте деца која стана хит во регионот чека седмо- кога ќе дознаете каде ќе се породи ќе останете во неверување

Доколку ви се спомене името Марина Данчо речиси нема да ви значи ништо, но доколку ви се спомене дека е мајка на шест деца се ќе ви стане јасно. Станува […]