Ознака: Маринко Роквиќ

Сцена

Еве како изгледа сопругата на Маринко Роквиќ

Славица Роквиќ е сопруга на фолк-пејачот Маринко Роквиќ и мајка на двајцата познати синови Никола и Марко Роквиќ, кои се занимаваат со иста професија како нивниот татко. Славица секогаш се […]

Сцена

Познат пејач криеше дека го оставила жената, а сега е и официјално разведен!

Српскиот пејач Маринко Роквиќ од неодамна е официјално разведен и  слободен човек. Неговиот 30- годишен брак со  Славица е и  судски разведен.Иако пејачот се обидувал да се смири со сопругата, […]