Ознака: Марија Ранѓеловиќ

Балкан

Марија се наоѓа во тешка состојба: Претепаната девојка не знае дека мајка ѝ е мртва!

Марија Ранѓеловиќ, ќерка на трагично убиената Татјана Ранѓеловиќ, сѐ уште се наоѓа во тешка состојба и се наоѓа на интензивна нега.Претепана од страна на покојниот очув, на Марија ѝ била […]