Ознака: Марија Спираки

Балкан Вести

Критериумите за преговори не се исполнети

Марија Спираки, пратеничка на “Нова Демократија“ во Грција, изјави дека ПЈРМ, не ги исполнува копенхашките критериуми и не е подготвена да ги започне преговорите за пристап во Европската Унија. Спираки […]