Ознака: Марш за заедничка Македонија

Вести

Крива Паланка за заедничка Македонија

Мирен граѓански марш во Крива Паланка за поддршка на унитарноста и сувереноста на Р. Македонија! Петок (03.03.2017) во 17.00 часот пред поранешен Далфис!Ги повикуваме сите граѓани, сите здруженија и организации, […]

Вести

Крива Паланка за заедничка Македонија

Мирен граѓански марш во Крива Паланка за поддршка на унитарноста и сувереноста на Р. Македонија! Петок (03.03.2017) во 17.00 часот пред поранешен Далфис!Ги повикуваме сите граѓани, сите здруженија и организации, […]