Ознака: Марјан Додовски

Вести

Проблемот со депонијата во Струга не ги тишти само Стружани, туку и целиот регион

Марјан Додовски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната панел дискусија истакна дека со самиот ребаланс на буџетот во кој најголем дел од средствата кои се кратат се токму во делот на животната […]

Политички партии

Во време на ВМРО-ДПМНЕ сите Јавни претпријатија се финансиски стабилни, за разлика од СДСМ кога беа задолжени и нефункционални

ВМРО-ДПМНЕ е партија која работи во интерес на граѓаните на Град Скопје со цел подобрување на квалитетот на животот. Нашите заложби за решавање на проблемите на граѓаните се гледаат на […]