Ознака: Марјан Спасевски

Вести

Втора меѓународна конференција „Спортот и неговото значење во образовниот процес“

Втората по ред меѓународна научна конференција „Истражување на физичкото образование, спортот и здравјето“ денеска се одржа во Скопје. Експерти од 14 европски држави ги презентираа своите научни трудови и ги […]