Ознака: маса

Занимливости

Никогаш немојте да го вкрстувате приборот за јадење!

Ќе се сложите дека времињата се такви што не ви треба дополнителна доза несреќа во животот. Според некои верувања на себе и на семејстото можете сосема несвесно да навлечете несреќа, […]