Ознака: МАСКОТА

Меѓународен фудбал

Волкот Забавика е маскотата на СП во фудбал за 2018 година

Маскотата на Светското фудбалско првенство во 2018 година, кое ќе се одржи во Русија, ќе биде волкот Забавика, одлучија навивачите со гласање на интернет.Резултатите од изборот за маскотата за СП […]