Ознака: математичка загатка

Магазин

Математичка загатка го полуде Интернетот, го знаете ли вие решението? (ВИДЕО)

Математичка загатка со геометриски фигури, банани и часовници предизивика лавина коментари на Интернет. Ако малку се потрудите и концентрирано размислите сигурно ќе дојдете до решението. Не успеавте? Ништо страшно, решението […]