Ознака: Матица на иселениците од Македонија

Вести

Груевски: И кога е лесно и кога е тешко, местото на политичарот е меѓу народот!

Македонија не е ослободена ниту пак изградена од страв, напротив од сопствени залагања, од сопствени сили, сопствен труд, сопствени жртви и силен стремеж за слобода. Победата, слободата, напредокот, развојот и […]