Ознака: матични клетки

Живот

Знаете ли зошто лекарите ги поттикнуваат родителите да ги чуваат бебешките заби на нивните деца!

Дали некогаш сте ја одигра играта за забот и самовилата со вашите деца? Онаа каде што ќе ги натерате да го сокријат новиот расклатен бебешки заб под перницата, така што […]

Занимливости

Нови заби никнуваат за 9 недели – постапка која е можна за секоја возраст!

Никнувањето на нови заби наскоро ќе биде достапно за сите! Професорот Џереми Мао од Универзитетот Колумбија, предложи револуционерна нова технологија која овозможува да се заборави на апаратите на стоматолозите, имплантите, […]