Ознака: матично

Живот

Скопјанец кажал три пати „НЕ“ во матично

Скопјани сe подоцна стапуваат во брак и во речиси 70 отсто од браковите младенците се постари од 33 години.Цена Ангеловска, матичарка во скопската служба вели дека денес брак меѓу дваесетгодишници […]

Вицотека

Матичарот: – Кој е против овој брак, нека крене рака сега, или нека молчи засекогаш!

Во матично, матичарот: – Кој е против овој брак, нека крене рака сега, или нека молчи засекогаш!Во матично, матичарот: – Кој е против овој брак, нека крене рака сега, или […]