Ознака: мачиња

Живот

Мачињата и кучињата го топат стресот на газдите

Само 10 минути дружење дневно со своето милениче – маче или куче може значително да го намали стресот, односно хормонот што го предизвикува, покажа истражување во кое учествуваа 294 студенти, […]