Ознака: мачор

Занимливости

Најпознатиот мачор во Лондон заминува в пензија

Палмерстон, познатиот мачор на британското Министерство за надворешни работи, по 4,5 години стаж на буден и одговорен „ловец на глувци“, заминува в пензија. По тој повод, неговиот „официјален“ Твитер-профил објави […]

Занимливости

КУТРИОТ! Мачорот Боби преживеал перење и центрифуга!

Мачорот Боби, од Англија, „преживеал“ перење во машина за перење на 60 степени и центрифуга…Боби, во куќата на Лиза Киф (47), имал обичај да влегува во машината за перење, меѓутоа, […]