Ознака: машина за перење

Видео

Стави неколку коцки мраз во машината за перење – погледнете што се случи потоа!

Погледнете ги најдосадните домашни работи кои мораме да ги извршиме, но со овој трик повеќе нема да морате да размислувате за пеглање.Изгужваните суви кошули ставете ги во машина за сушење […]