Ознака: машки допир

Љубов и секс

Препознајте ги жените на кои им е неопходен машкиот допир

Ова прашање, најверојатно повеќе ги интересира мажите. Освен постојаното нерасположение, блага напнатост и нервоза, како и она добро познато, дека секоја ситница им смета, постојат уште неколку карактеристики по кои […]