Ознака: Мајда Стојановиќ

Сцена

Убава на тета: Погледнете како изгледа внуката на Лепа Брена

Лепа Брена отсекогаш важи за една од најатрактивните пејачки од нашите простори, а малкумина знаат дека нејзината внука Мајда Стојановиќ неверојатно потсетува на неа. Мајда е ќерка на сестрата на […]

Сцена

Внуката на Лепа Брена изгледа како авион- ја нема во јавноста, но луѓето кога ќе ја сретнат веднаш и велат дека личи на пејачката

Една од најпознатите фолк пејачки во регионот Лепа Брена од секогаш била мотивација за многу пејачки на нашиот екс југословенски простор, а она што малкумина го знаат е дека има […]