Ознака: мајка на Пино

Македонија

Мајката на Пино: Ме приведоа затоа што извикував Македонија!

Ме приведоа затоа што извикував Македонија. Ова е диктатура!, изјави Маја Трпковска, мајка на крвнички убиениот Пино која беше приведена во полициска станица. Таа била приведена заедно со уште две […]