Ознака: мајки и деца

Сцена

Дали е нормално мајките да ги бакнуваат децата во уста? Викторија Бекам ја разгоре старата дебата со потегот

Познатите личности во улога на мајки често добиваат критики за своите потези. Кристин Кавалари доби гневни коментари зашто има слаби деца, Криси Теиген доби напливи од гнев зашто недела по […]