Ознака: мајк прајзнер

Видео

АМЕРИКАНСКИ ВОЈНИК ЈА ОТКРИ ВИСТИНАТА ЗА ТЕРОРИЗМОТ: „Нѐ излажаа сите“

Погледнете го ова видео на американски војник кој одеднаш се разбудил од сонот и ја увидел вистинската состојба на работите. Не, реалноста е поинаква!„На почетокот бев горд на својата служба, […]