Ознака: маџиров

Сцена

Документарец за Игор Маџиров – актерот со црвена коса

Неколку генерации деца од Македонија пораснаа со детската серија “Светот на бајките“, а актерот Игор Маџиров  со својот талент и специфичен изглед, остана запаметен како еден од нејвпечатливите ликови во […]