Ознака: Мевљут Чавушоглу

Вести

Чавушоглу: Турција може да ја прекине спогодбата со ЕУ за мигрантите ако нема напредок во визната либерализација

Турција може да ги ревидира или целосно да ги прекине сите договори во рамки на спогодбата со Европската унија за мигрантите, доколку Унијата не даде позитивен одговор за бевизниот режим […]