Ознака: Меги Дрио

Сцена

Една од најубавите Гркинки немала сексуален однос повеќе месеци затоа што од мажите бара нешто на кое тие не се навикнати

Верувале или не? Една од најубавите Гркинки, Меги Дрио, која учествувала во емисијата „Грчки Топ Модел“ конечно открила некои детали од нејзиниот приватен живот. Таа за списанието „Secret“ покрај останатите […]