Ознака: медицинска опрема

Издвојуваме

ХТЛ МАКЕДОНИЈА ДОНИРАШЕ МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ВО ВКУПНА ВРЕДНОСТ ОД 20.000 ЕВРА НА ГОБ 8МИ СЕПТЕМВРИ ВО СКОПЈЕ

ПРОДОЛЖУВА ХУМАНИТАРНАTA АКЦИЈА НА ГРУПАЦИЈАТА НОВОМАТИК ВО МАКЕДОНИЈА ХТЛ МАКЕДОНИЈА ДОНИРАШЕ МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ВО ВКУПНА ВРЕДНОСТ ОД 20.000 ЕВРА НА ГОБ 8МИ СЕПТЕМВРИ ВО СКОПЈЕ Хуманитарната акција на компанијата ХТЛ […]

Вести

Докторите задоволни од најавите на проектот на ВМРО-ДПМНЕ кој ќе овозможи нов квалитет во здравството

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски вчера најави значителен инвестициски циклус во македонското здравство.Докторите задоволни од најавите за обнова и реконструкција на болниците, од што најголем бенефит ќе имаат пациентите, граѓаните на […]

Вести

Тодоров: Во континуитет треба да набавува нова опрема- Уште 33 милиони евра ќе се вложат во наредниот период

Ако се сопре со инвестицискиот циклус во здравството и се престане со набавката на опрема, комплетно ќе се сопре и развојот на здравството. Медицината е област која многу брзо се […]

Вести

Вучковиќ: Современа апаратура дава поквалитетна здравствена услуга

Нова, современа апаратура дава поквалитетна здравствена услуга, изјави за ТВ Нова Татјана Баевска-Вучковиќ, директор на Здравствен дом Скопје.  -За четири години отворивме вкупно 24 специјалистички кабинети, 34 специјалисти презедовме од […]

Вести

Со новиот проект во областа на здравството ќе се спасат многу животи

Новиот проект во областа на здравството кој пред некој ден го објави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски предвидува набавка на нова медицинска опрема во секој град во државата, во вкупна […]

Вести

Софијанова: Докторите се задоволни од најавата за набавка на нова медицинска опрема

Ние направивме еден список на апаратура која веќе ја имаме и која е употреблива, но направивме и дел, бидејќи знаете дека детската клиника е мини клинички центар и имаме од […]