Ознака: медицински екипи

Вести

ВИДЕО: Медицински екипи на терен, се санира и оштетената инфраструктура во Страчинци

Цревни и кожни заразни заболувања се регистрирани кај десетина жители во Стајковци. Најголем број од нив се деца, a заболени биле пријавени и во Смилковци, објави ТВ Нова.Доктор Ангелевски од […]