Ознака: менгеле

Занимливости

Таен експеримент на нацистите: Во Кандидо Годои се раѓаат само синооки и русокоси близнаци

Вишата раса луѓе, според перцепциите на нацистите се синооки и русокоси Германци, како што впрочем изгледаат сите жители во едно бразилско гратче. Она што е најчудно, е што во тоа […]