Ознака: мента

Кулинарство

Рецепт за вкусни колачиња со вкус на мента и кокос

Основата за овие колачиња од мента е кокосови струготини и тој е совршен затоа што е богат, преполн со растителни влакна и постигнува конзистентност како тесто кога се меша во […]