Ознака: Месила Дода

Вести

Дода: Изборот на Талат Џафери покажа – ќе живееме во Илирида

Албанската пратеничка Месила Дода од партијата ПДИУ која е во коалиција со Социјалистичката партија на Еди Рама продолжува со скандалозните изјави и обајви на социјалните мрежи. Дода коментирајќи ја ситуацијата […]

Балкан

Скандалозна изјава на Дода: Никој не може да ги спречи Албанците да живеат во Илирида

Албанската пратеничка Месила Дода од партијата ПДИУ која е во коалиција со Социјалистичката партија на Еди Рама продолжува со скандалозните изјави и обајви на социјалните мрежи. Дода коментирајќи ја ситуацијата […]

Вести

Дода: Република Македонија од денеска не постои повеќе

Република Македонија од денеска не постои повеќе, ова во Фејсбук статус го пишува албанската пратеничка Месила Дода.„Република Македонија од денеска не постои повеќе. Нејзиниот крај си го потпиша самиот претседател […]