Ознака: местенка

Коментари Политички партии

Дали Никола Груевски ќе ја поддржи Гога – Сорос од Будимпешта?

Од партиски извори на Белата палата дознаваме дека раководството на ДПМНЕ веќе спрема голема местенка на конвенцијата за претседателски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ. Покрај тоа што комисијата за броење на гласовите […]

Вести

Спасов: Ова е криминално-полициска местенка според примерот на УДБА

Ова е стилот на работа на СДСМ и нивните функционери кои со нивните активности покажуваат голема некадарност и непрофесионалност, со смислени конструкции само да се наштети. Тоа е начинот на […]