Ознака: Методологијата за мониторинг

Вести

АВМУ не го крши изборниот законик

Со решенијата што ги понуди во Методологијата за мониторинг Агенцијата за медиуми и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) не го крши Изборниот законик, напротив се обидува со својот професионален капацитет да […]