Ознака: меѓународна конференција

Локална самоуправа

Општина Кривогаштани учествуваше на дводневната меѓународна конференција „Унапредување на економскиот развој во Пелагонискиот плански регион“

Во организација на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион денес беше организирана меѓународна конференција „Унапредување на економскиот развој во Пелагонискиот плански регион“ и бизнис средби со компании од регионот […]