Ознака: меѓународното право

Македонија

Бачев до Иванов: За Македонија се работи, имајте храброст и испратете паралено писмо со она на Заев до ОН

Верувам дека ги слушнавте информациите дека Зоран Заев ќе испрати писмо до Обединетите нации со кое ќе побара сите држави-членки на ОН да го користат името Република Северна Македонија вклучувајќи […]