Ознака: миа калифа

Инстаграм Сцена

Миа Калифа – ако дојде крај на светот, погребете ме во овие хаљини

Миа Калифа – ако дојде крај на светот, погребете ме во овие хаљини Миа и Роберт  го закажале венчавањето во јуни, кое поради состојбата со коронавирусот најверојатно ќе го откажат. […]