Ознака: мигрена

Живот

Страдате од мигрена ? Еве што ќе ви помогне освен таблетата за болки!

За да ги спречите мачнините во стомакот кои се предизвикуваат од мигрената  лекарите советуваат да земете комбинација од анелгетик и лек против болка.Германските неуролози кажуваат дека лековите за силните мигрени […]