Ознака: мизантроп

Избор на уредникот

Како ја „анализираше“ Миленко Неделковски Наталија Ивчева! Лом!!!

Како ја „анализираше“ Миленко Неделковски Наталија Ивчева! Лом!!! Во кратки црти за медиумскиот заштитник на Мицко/Мивко Наталија, која своевремено беше прва руска виолина со текстовите во Инфомакс. Може Мицко тоа […]

Избор на уредникот

За Ивчева ВМРО-ДПМНЕ беше гробари на Македонскиот народ, а денеска жестоко ги брани нивните ставови

Наталија Ивчева е како што можеме да слушнеме и прочитаме политики аналитичар. Што всушност значи терминот политичи аналитичар? Политички аналитичар е аналитичар и коментатор на политичите и општествените збиднувања во […]